slider img1GOMM Ramnicu Valcea
Sevice roti : vulcanizare : anvelore : vulcanizare mobila

Am invatat sa depanam roti in 1991 cand am deschis una dintre primele vulcanizari din Ramnicu Valcea. Suntem partener Goodyear Dunlop Tires Romania din 2005, iar din 2009 am intrat in reteaua Premio, concept 100% Goodyear.

Activitatile noastre de baza sunt vanzarea de anvelope dar si serviciile ce tin de roti: intretinere, verificare, depanare. Acum furnizam o multime de servicii, cum ar fi: montat/demontat anvelope, echilibrat roti, reglat directia si farurile, hotel pentru anvelope, umplere/completare cu freon pentru instalatia de aer conditionat, rectificat discuri de frana, schimb ulei si placute frana, vulcanizare mobila.

Avem, in orice moment, stoc de anvelope de aproape 10 000 de bucati, anvelope de iarna si vara, anvelope pentru turisme, autoutilitare, camione si autocare, 4x4 si motociclete. Pentru cele pe care nu le avem pe stoc apelam la furnizori si parteneri asigurandu-ne ca vom onora comanda dumneavoastra in cel mai scurt timp. Suntem reprezentant al urmatoarelor marci: Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Debica si Kelly insa vindem si anvelope precum Continental, Bridgestone, Firestone, Pirelli, Michelin si altele.

Ne place sa fim la zi cu tehnologia si de aceea am investit constant in service-ul nostru de roti. Experienta si profesionalismul de care dam dovada zilnic ne-au ajutat sa devenim un nume in Judetul Valcea si sa avem privilegiul de a servi un portofoliu important de clienti.

Punem accent pe respectul fata de clienti si le multumim celor care ne folosesc serviciile deaproape 20 de ani.

parteneri goodyear parteneri dunlop  parteneri fulda  parteneri debica  parteneri kelly    parteneri sava