3D-BIS: Sistemul tridimensional de intrepatrundere a blocurilor

Pe carosabile umede si uscate, stabilitatea in timpul mersului depinde de rigiditatea blocurilor benzii de rulare. Cu toate acestea, anvelopele de iarna folosesc sistemul cu lame pentru o mai buna aderenta pe zapada sau gheata. Aceste lamele impart fiecare bloc al benzii de rulare in sectiuni. Aceste sectiuni fac ca fiecare portiune sa se plieze reducand, astfel, stabilitatea pe carosabilele umede si uscate.

Tehnologia revolutionara Goodyear 3D-BIS imbina fiecare sectiune cu lamele cu cealalta si asigura mentinerea rigiditatii blocurilor benzii de rulare pentru o stabilitate imbunatatita pe carosabile umede si uscate, pentru un sofat mai confortabil si mai putin obositor. In acelasi timp, tehnologia 3D-BIS permite o crestere a numarului de lamele pentru o aderenta mai buna pe zapada si gheata.

3dbis1 In interiorul unei lamele deschise, exista bule de cauciuc elevate si goluri corespunzatoare corespondente pe fiecare parte a lamelei.
 
 
 
 
 
3dbis2 Cand portiunea cu lamele face contact cu soseaua, bulele de pe ambele parti ale lamelei se aranjeaza strans in golul corespondent de pe partea cealalta. Sectiunile divizate se intrepatrund in ambele planuri pentru a mentine rigiditatea portiunii respective.
 
 
 
 
3dbis3 Acest lucru inseamna ca mai multe lamele - sau margini taioase - pot fi adaugate asigurand, astfel, o aderenta crescuta pe zapada si gheata.
 
 
 

parteneri goodyear parteneri dunlop  parteneri fulda  parteneri debica  parteneri kelly    parteneri sava