Tehnologia RunOnFlat (DSST) de la Dunlop asigura rularea chiar si pe timp de iarna.

runonflatConstructia patentata a peretului lateral de la anvelopele cu tehnologie Dunlop RunOnFlat (DSST) minimizeaza flexarea flancului si desprinderea anvelopei de pe janta.

O anvelopa cu tehnologie Dunlop RunOnFlat (DSST) va continua sa ruleze in conditii normale, chiar si la o pierdere totala a presiunii, pe o distanta de 80 km cu o viteza de 80 km/h.

Avantajele tehnologiei Dunlop RunOnFlat (DSST):

•Constructia patentata a flancului preia greutatea vehiculului chiar si la o pierdere totala a presiunii din anvelopa.
•Constructia speciala a anvelopei, cu material compozit nou dezvoltat, impiedica distrugerea anvelopei ca urmare a flexarii excesive a flancului.
•Anvelopele Dunlop RunOnFlat (DSST) pot fi montate pe orice janta standard (otel sau aliaj) fara a fi necesara flosirea unor scule speciale.

Atentie!
Anvelopele Dunlop RunOnFlat (DSST) trebuie montate numai pe autoturismele care sunt echipate cu sisteme de monitorizare a presiunii din anvelope (ex: Dunlop WARNAIR). Distanta maxima de 80 km si viteza de rulare de 80 km/h nu trebuie depasite.

Va rugam sa cititi cu atentie manualul tehnic al autoturismului. Instructiunile unora din producatori auto pot fi diferite de cele Dunlop.

Sursa: www.dunlop-tires.com/dunlop_roro/

parteneri goodyear parteneri dunlop  parteneri fulda  parteneri debica  parteneri kelly    parteneri sava